Robert Hoffman
Artist, sångare och låtskrivare.

Artist, sångare och låtskrivare. Grundare av Hoffman Circus som han lagt nästan all sin tid på i 25 år. Frilansar även som sångare, röstskådespelare, speaker och konferencier i många andra sammanhang. Skriver sin egen musik som går att finna på Spotify. Släpper snart en EP med 5 nya låtar.

Mats Nilsson
Mats Nilsson
Basist, låtskrivare och producent

Basist, låtskrivare och producent som jobbar med många kända artister i olika genre och sammanhang i både Sverige och utlandet. Även jobbat som teatermusiker och gjort musik åt TV3 och Kanal 5.

Henrik Nordenback
Henrik Nordenback
Trummis, låtskrivare och producent

Trummis, låtskrivare och producent. Har frilansat i 25 år och har turnerat och kompat mängder av kända artister. Är en av Sveriges idag mest anlitade låtskrivare för både Sverige och utlandet och har toppat Japans topplista ett par gånger.

Henrik Olofsson
Henrik Olofsson
Gitarrist

Gitarrist. Har spelat i Hoffman Circus i snart 20 år. Spelar gitarr till många av Sveriges låtskrivare. Kompar många kända artister i olika sammanhang. Jobbat som fältartist i Bosnien.

Mats Tärnfors
Mats Tärnfors
Keyboardist, låtskrivare och producent

Keyboardist, låtskrivare och producent. Frilansat i snart 30 år och är en av Sveriges mest anlitade keyboardister. Jobbar med många kända artister och låtskrivare. Skriver och producerar musik både i Sverige och utomlands i alla möjliga sammanhang.

Beautiful Day – a tribute to U2 // Hoffman Circus
  1. Beautiful Day – a tribute to U2 // Hoffman Circus
  2. You Only Get What You Give – tribute to New Radicals // Hoffman Circus
  3. Viva La Vida – a tribute to Coldplay // Hoffman Circus
  4. Wonderful World – a tribute to Louis Armstrong // Hoffman Circus